Vi har semesterstängt, information om öppettider finns här

Prislista

Värde och kvalitet för dina tandvårdspengar

Vi på Tandfokus strävar efter att erbjuda högkvalitativa tandvårdsbehandlingar som ger långvariga resultat till rimliga priser. Vi prioriterar att minimera risken för komplikationer, återbesök och upprepade ingrepp.

Våra tandläkare har i snitt 17 års erfarenhet och var tredje har en specialistutbildning vilket gör oss trygga att säga att vi vet att du kommer få en högkvalitativ upplevelse hos oss. För oss betyder det att vi vill leverera personlig service precis som en lokal tandläkare alltid gjort och vilket skapar långa relationer mellan patienter och tandläkare/tandhygienister samt sköterskorna!

Vi vill inte att du ska få några överraskningar gällande dina tandläkarkostnader därför är vi alltid transparenta och tydliga med vad olika behandlingar kostar. Du får kostnadsförslag före behandlingen genomförs och har möjlighet att delbetala din behandling om du önskar.

Vår filosofi är att du som patient hos oss skall känna att det lönar sig att gå till några av de bästa tandläkarna i ditt område och få ett personligt och familjärt bemötande varje gång.

Här hittar du våra prislistor: