Kundrecensioner

För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss. Här kan du läsa vad några av våra kunder säger efter sina besök!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ewa P skriver:”Jag fick det bästa möjliga mottagandet och bästa behandling genomförd av tandläkaren Henrik Arvidsson. De som arbetar på kliniken är professionella och omtänksamma. Hade jag vetat det tidigare, skulle jag inte ha väntat så länge med implantat och annat, och skulle kunna slippa vara så rädd. Ett stort tack till bästa tandsköterska i världen Lotta Bohman. Rekommenderar stark.” 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jörgen J skriver:”Plötsligt blev det roligt att gå till tandläkaren! Här känner man sig härligt välkommen och allt hanteras smidigt och superproffsigt. På köpet får du alltid med dig en liten ”populärvetenskaplig” föreläsning av personalen innan du går hem. Toppklass!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Yvonne B skriver:”Har tandläkarskräck sedan barnsben . Henrik och Lotta har lyssnat, tagit sig tid, förklarat , haft tålamod med mig, gjort så att jag känt mig trygg . Henrik har nu skickligt kämpat (6 besök) med en envis kindtand som behövde rotfyllas, dock vägrade roten dö. Tandfokus ljusa, luftiga lokaler ger mer hemkänsla . Positiv upplevelse . TACK”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Conny F skriver:”Ett år har gått. Ny tandläkare Henrik puh. Men det var sköj. Fick lärt mig en del om franska köket mm. Måste gå oftare, hihi!! Nu kan jag äta kola igen. Tack!!!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Christopher F skriver:”Gott bemötande och mycket professionella. Rekommenderas varmt.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tom K skriver:”Trevligt, professionellt och tryggt! Rekommenderas med glädje.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mikael W skriver:”Håller min trut i bästa skick. Henrik är en hejare på vitsar också. Testa honom och försök att inte skratta med hela munnen full av diverse utrustning.😂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Magnus R skriver:”En tandläkare som älskar sitt jobb. Är intresserat kunniga på att erbjuda det bästa för mig som patient. Letar ni efter tandläkare, slå till på ett besök!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Monika & Bengt skriver:”Tandfokus – namnet är kanske en liten underdrift. Jag menar att hela patienten kommer i fokus, inte bara tänderna. Att släppa in en annan människa i munnen och känna sig bekväm med det, är inte självklart. Teamet på Tandfokus Göteborg har mitt fulla förtroende och det är med nästan lika lätta steg man går dit som därifrån.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ulrika E skriver:”Tandläkare Henrik Arvidsson och hans härliga tandsköterska Lotta gör det nödvändiga besöket till ett nöje.❤️ Proffsig behandling och trevligt bemötande och man går därifrån med ett leende på läpparna! Att lokalerna dessutom är ljusa, mysiga och moderna gör inte saken sämre! 😄

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jens W skriver: ”Proffs med patienten i fokus! Här möts man av kunnig och professionell personal som har den senaste tekniken och fokus på patienten. Det gör att upplevelsen känns proffsig, effektiv och väldigt vänlig. Känns mycket tryggt och bra att vara patient här.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anki T skriver:”Vilket team! – Henrik med assisterande Lotta, som alltid är så pigg och glad! Man känner sig väl emottagen till dessa fräscha, och trivsamma lokaler.  Att man dessutom blir så professionellt behandlad gör ju att besöket är vält värt fem poäng!!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lotta F skriver:”Var tvungen att dra ut en tand, gick och var hur nervös som helst hela dagen innan det var dax!!! Väl där lugnade Henrik mig med att det skulle gå så bra. Lotta kom och höll handen. Och, så blev det! Gick hur bra som helst! Tack vare Henrik och Lotta👍😄👍👍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Elisabeth D skriver:”Bitit av en bit av en tand på en popcornkärna!! Panik!! Fick snabbt en tid och blev mycket väl omhändertagen. Proffsigt jobb, så välgjort att det inte syns att det är en fyllning!!!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annika G skriver:”Vänligt och professionellt bemötande! Mycket bra!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ från Maggie M

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ från Phoria G