Åsa Winblad hos Tandfokus

September 23, 2024
Vill du att vi ringer dig när det är dags för ditt nästa besök hos
Åsa Winblad
?

Lämna namn och nummer här så kontakter vi dig för att boka in din konsultation.

Åsa Winblad
Tack! Vi återkommer inom kort.
Något gick fel, vänligen försöka igen senare.

Åsa Winblad har lång erfarenhet både som undersköterska och som tandhygienist och har jobbat på kliniken vid Våghustorget sedan innan Tandfokus tog över den. Här kan du läsa lite mera för att lära känna Åsa.

Berätta kort om dig själv?

Jag har under hela mitt yrkesliv jobbat med människor, först som undersköterska och sedan 2008 som tandhygienist. Jag har jobbat på folktandvården tidigare men har sedan många år jobbat i företaget som Tandfokus tog över. För mej är det viktigt att de människor jag möter känner sig väl omhändertagna och att mitt lugna sätt ger en trygghet för patienten under besöket på Tandfokus.

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar så gillar jag att umgås med mina nära och kära, jag trivs hemma med en stickning men går också gärna ut  i skogen eller till Friskis & svettis.

Vad ser du fram emot med det kommande året?

Jag ser fram emot att få vara med och utveckla kliniken tillsammans med mina medarbetare och fortsätta utvecklas i min roll som tandhygienist.

Tack Åsa. Om du tidigare har gått till Åsa och vill bli kontaktad av henne när det är dags för ditt nästa besök så kan du fylla i formuläret på denna sida.