Vi har semesterstängt, information om öppettider finns här

 

Om oss

Välkommen till Tandfokus och våra kliniker i centrala Göteborg och Nol! Vi tar hand om dig och dina tänder i en varm och trivsam miljö. Här möter du engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor kunskap och erfarenhet och som gör allt för att ditt besök ska kännas tryggt och trevligt. Skulle du trots allt känna dig orolig inför besöket, eller vara osäker inför en behandling, tveka inte att ställa frågor. Vi kommer att göra vårt bästa för att besvara dem!

På Tandfokus är vetenskap, vårdkvalitet och patientomhändertagande verksamhetens fundament. Vårt mål är att du som patient ska känna det, och våga lita på att den vård du får hos oss är den bästa tänkbara. För att vi ska kunna leva upp till den ambitionen krävs att vi ständigt försöker utvecklas till det bättre. Då krävs dina synpunkter, att du och vi trivs och att vi kontinuerligt utbildar oss.

Vi tar oss tid, erbjuder noggranna konsultationer och lyssnar på dig. Våra patienter är ofta generationer, från mor- och farföräldrar till barn och barnbarn. De flesta nya patienter kommer efter rekommendationer från andra patienter, och det är vi stolta över. Vårt team har lång och bred erfarenhet av såväl allmäntandvård och implantatbehandling, som specialisttandvård inom endodonti (rotfyllningar) och parodontologi (tandlossning). Vi har nära samarbete med specialister inom tandvårdens alla områden och kan ordna tid utan att du behöver vänta länge.